Companiile E-Distribuţie acţionează pentru continuitatea alimentării cu energie electrică a spitalelor şi a altor instituţii critice

0
48
Echipele din companiile E-Distribuţie continuă să desfăşoare activităţile tehnice şi operative pentru a asigura continuitatea distribuţiei de energie electrică în condiţii de siguranţă, în special pentru instituţiile critice, precum spitale şi centre de carantină, se menţionează într-un comunicat transmis vineri de E-Distribuţie.

În cadrul companiilor E-Distribuţie au fost luate măsuri pentru a minimiza disconfortul clienţilor ca urmare a lucrărilor programate, acestea fiind reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi de a alimenta clienţii cu energie electrică în bune condiţii, conform prevederilor din Decretul preşedintelui României nr. 195/16.03.2020, se precizează în comunicat.

În plus, E-Distribuţie a luat şi decizia de a opri activitatea de citire a contoarelor acolo unde acestea se află în interiorul locuinţelor, urmând să efectueze citiri doar în cazul contoarelor amplasate în afara proprietăţilor, potrivit sursei citate.

De asemenea, compania E-Distribuţie solicită clienţilor să anunţe membrii echipelor care sunt chemate pentru intervenţii neprogramate eventualele suspiciuni de contaminare, pentru ca aceştia să poată lua măsuri de protecţie.

La rândul lor, echipele E-Distribuţie care efectuează lucrări pe teren sunt instruite să ia toate măsurile necesare şi sunt dotate cu echipament de siguranţă (mască, ochelari, mănuşi), precizează compania.

Pentru a consulta întreruperile programate şi a lua măsurile necesare (rezerve de apă, planificarea activităţilor etc.), clienţii au la dispoziţie pagina https://www.e-distributie.com/ro/intreruperi-curent.html. Harta este actualizată din 30 în 30 de minute. AGERPRES/(AS - autor: George Coman; editor: Mariana Nica, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

 Sursa foto: (c) e-distribuție/Facebook.com