Botoşani: O persoană a murit, iar alta a fost rănită în urma unui accident rutier pe drumul european E58

0
264
O persoană a murit, iar o alta a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs, luni după-amiază, pe drumul european E58 care face legătura între Botoşani şi Suceava, au informat reprezentanţii Poliţiei Botoşani.

Un tânăr de 21 de ani aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Botoşani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, fiind lovit puternic de o autoutilitară înmatriculată în judeţul Suceava.

În urma impactului, tânărul care a produs accidentul şi-a pierdut viaţa, el neputând fi salvat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele SMURD deplasate la faţa locului de la Botoşani şi de la Suceava.

“Evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare a unui autovehicul care a pătruns pe sens opus şi care a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care circula dinspre Botoşani către Suceava”, a afirmat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Botoşani, Teodor Orhei.

Femeia aflată la volanul autoutilitarei are 39 de ani şi este din Suceava. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani. AGERPRES/ (A – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)