Bistriţa-Năsăud: Autobuz implicat într-un accident pe DN 17, lângă municipiul Bistriţa; patru persoane rănite

0
232
Patru persoane au fost rănite după ce un autobuz în care se aflau aproximativ 20 de persoane şi două autoturisme au fost implicate, luni după-amiază, într-un accident produs la ieşirea din municipiul Bistriţa, pe DN 17, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Incidentul s-a produs în locul cunoscut sub denumirea de "Groapa Sărăţii".

La locul solicitării au fost mobilizate echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor ale SMURD, precum şi un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor împotriva incendiilor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat pentru AGERPRES că în urma accidentului au fost rănite patru persoane, însă doar una a fost transportată la spital, restul refuzând acest lucru.

Traficul pe DN 17, în zona în care s-a produs accidentul, s-a desfăşurat cu greutate timp de aproximativ 40 de minute.

Poliţiştii au stabilit că şoferul autobuzului, un bărbat de 37 ani din Batoş, judeţul Mureş, nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, colizionându-l, acesta din urmă fiind proiectat într-un alt vehicul, o autoutilitară.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. AGERPRES (AS - autor: Tina Dumitrescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)