Viorica Dăncilă, replică pentru Călin Popescu Tăriceanu: „Nu poți să fii și la guvernare, și în opoziție”

0
247
Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că „nu poți să fii și la guvernare și în opoziție”, după ce liderul ALDE a spus că nu vrea să facă parte dintr-un Guvern „impotent”.

Dăncilă a precizat la Antena 3 că percepția publică este legată de coaliție, nu doar de PSD, și că are responsabilitatea de a asigura stabilitatea.

„Nu poţi să fii şi la guvernare şi în Opoziţie, este responsabilitatea întregii alianţe. Percepţia publică este despre coaliţie şi guvernare. Cifrele demonstrează că nu e perfect, dar e guvernare eficientă. Cât suntem a doua ţară cu cea mai mare creştere economică, după Ungaria, cred că aceste lucruri arată că guvernarea merge în direcţia bună, atâta timp cât ne ţinem promisiunile. O să discut cu domnul Tăricea, de ce a fost atât de supărat", a declarat Viorica Dăncilă, conform Mediafax.

Viorica Dăncilă a explicat că luni se va întâlni cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe care l-a criticat pentru declarațiile sale despre coaliția de guvernare.

Cred că aceste declaraţii nu ne fac bine şi nu câştigăm, cred că trebuie să le avem în coaliţie, să stabilim care sunt nemulţumirile, dacă ieşim public facem jocul Opoziţiei. Cred că această coaliţie va merge şi colegii vor înţelege că avem această responsabilitate.Viorica Dăncilă, premierul României

Declarațiile Vioricăi Dăncilă vin după ce Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că Guvernul funcționează din inerție și nu vrea să facă parte dintr-un Executiv „impotent”.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Post-ul Viorica Dăncilă, replică pentru Călin Popescu Tăriceanu: „Nu poți să fii și la guvernare, și în opoziție” apare prima dată în Libertatea.