Un bărbat și-a cusut gura cu sârmă și a încercat să se sinucidă în Timișoara. Gest disperat, de frica unor cămătari

0
290
Caz șocant în Timișoara. Un bărbat de 47 de ani și-a cusut buzele cu sârmă, luni seara, și a încercat să se sinucidă. El le-a spus polițiștilor că a recurs la aceste gesturi, de teama unor cămătari care l-ar fi amenințat că îi iau casa dacă nu-și plătește datoriile.

Incidentul a avut loc luni seara pe strada Dacilor din Timișoara. Un bărbat a încercat să se sinucidă într-un mod înfiorător, scrie Opinia Timișoarei.

Omul și-a cusut parțial buzele cu sârmă, și-a făcut mai multe tăieturi pe mâini și pe piept cu un cuțit și apoi a sunat la 112, amenințând că se sinucide.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj SMURD care l-a transportat de urgență la spital. Medicii i-au îndepărtat sârmele și i-au acordat îngrijiri.

El a mărturisit că a vrut să-și pună capăt zilelor, de frica unor cămătari care l-au amenințat că îi iau locuința în cazul în care nu-și plătește datoriile.

Timișoreanul a fost transferat la clinica de Psihiatrie pentru un consult de specialitate.

Între timp, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce l-a îndemnat pe bărbat să recurgă la acest gest.

foto: Opinia Timișoarei

Post-ul Un bărbat și-a cusut gura cu sârmă și a încercat să se sinucidă în Timișoara. Gest disperat, de frica unor cămătari apare prima dată în Libertatea.