Un adolescent de 17 ani, ucis pentru o bere de doi dolari pe care nu o plătise. Vânzătorul l-a împușcat mortal

0
244
Un vânzător din orașul american Memphis a fost găsit vinovat de uciderea unui adolescent de 17 ani care a fugit din magazin fără să plătească pentru o bere. Moartea violentă a tânărului a stârnit proteste în statul Tennessee.

Anwar Ghazali (foto) a fost condamnat pentru omor, în urma unui proces care a durat patru zile, a precizat, vineri, Amy Weirich, procurorul general al comitatului Shelby, conform CNN.

sursă foto: Shelby County Sheriff’s Office / wmcactionnews5.com

Acest inculpat și-a asumat rolul de judecător și de călău deopotrivă pentru o bere de doi dolari.Lora Fowler, procuror

Crima a avut loc în martie 2018, după ce Dorian Harris, un adolescent de 17 ani, a ieșit intr-un magazin fără să plătească pentru o sticlă de bere, susțin anchetatorii americani.

În instanță au fost prezentată scena violentă, surprinsă de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum Anwar Ghazali, vânzătorul din magazin, servea un alt client, moment în care l-a amenințat pe adolescent cu un pistol.

Speriat, băiatul a fugit, însă vânzătorul l-a urmărit și a tras mai multe focuri de armă înspre acesta. Mai apoi, s-a întors în magazin și i-a spus unui martor: „Cred că l-am împușcat”.

Nici bărbatul și nici clienții aflați în magazin nu au sunat la Poliție.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul a fost împușcat de cel puțin trei ori și a fost abandonat în agonie. Dorian Harris a fost găsit mort abia două zile mai târziu, în apropierea magazinului, fiind împușcat în coapsă.

Avocatul vânzătorului acuzat de omor a precizat în instanță că bărbatul nu a vrut să-l rănească pe băiat. El a cerut instanței să nu considere fapta drept crimă cu premeditare, comisă din cauza furtului unei sticle cu bere.

Anwar Ghazali urmează să fie condamnat pe 23 septembrie și riscă închisoarea pe viață.

Recent, un ospătar a fost ucis de un client nemulțumit într-un restaurant din Franța pe motiv că mâncarea nu îi fusese adusă suficient de repede.

foto: CNN

Post-ul Un adolescent de 17 ani, ucis pentru o bere de doi dolari pe care nu o plătise. Vânzătorul l-a împușcat mortal apare prima dată în Libertatea.