Teodorovici dă vina pe protestatari pentru funcționarea instituțiilor: ”Se întâmplă din cauza dânșilor. A celor care se împotrivesc schimbărilor din sistem”

0
285
Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, a afirmat, după ședința Comitetului Executiv Național, că problemele sistemului arătate de cazul criminalului din Caracal sunt cauzate de protestatarii care se opun schimbărilor, el indicând grupul de persoane care venise în fața sediului partidului cu un banner pe care scria ”Voi le-ați ucis!”

„Este clar că sistemul aşa cum este astăzi nu trebuie să mai meargă în felul ăsta. Este o chestiune care se întâmplă din cauza dânşilor, să ştiţi”, a spus preşedintele executiv al PSD, citat de News.ro, arătând spre protestatari şi adăugând: „Din cauza celor care se împotrivesc schimbărilor în sistem”.

Întrebat cine sunt cei care se împotrivesc acestor schimbări, Teodorovici a spus: „Poate o să ştim cât de curând concluziile acestei anchete (…) E vorba de ani de zile în care politicienii de-a lungul timpului au acţionat cum au acţionat”.

O jurnalistă i-a spus: „Eu văd în stradă oameni nemulţumiţi, care protestează. La ce vă referiţi?”

Replica liderului PSD a fost: „Vi se pare normală o astfel de abordare? Vi se pare normală? În felul acesta? Dar de ce aici şi poate nu la Palatul Cotroceni? STS nu ţine nici de PSD, nici de Guvern”.

Referindu-se la modul în care au acţionat autorităţile în tragedia de la Caracal, ministrul a spus: „Ăsta e sistemul în general, nu sistemul făcut de un guvern sau altul. E vorba de ce s-a creat după revoluţie. Această acceptare a lucrului făcut altfel decât legea spune şi nu numai au dus la astfel de situaţii”.

Post-ul Teodorovici dă vina pe protestatari pentru funcționarea instituțiilor: ”Se întâmplă din cauza dânșilor. A celor care se împotrivesc schimbărilor din sistem” apare prima dată în Libertatea.