Tânăr din Iași dat dispărut de familie a fost găsit spânzurat într-o pădure

0
187

Robert Ştefan Cepăreanu, un tânăr de 24 de ani, care lucra ca însoțitor de bord la o companie aeriană, a fost dat dispărut, joi, de către mama lui. Femeia a alertat poliția după ce fiul ei a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Robert trebuia să se prezinte joi la serviciu, dar nu a mai ajuns.

Tânărul a fost găsit spânzurat, vineri, în pădurea din apropierea pârtiei de schi din zona Copou. El nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi explice gestul, în timp ce telefonul său era descărcat, scrie news.ro.

A plecat de acasă în tricou, pantaloni scurți și cu un rucsac

Robert Ştefan Cepăreanu apare la secțiunea ”Persoane dispărute” de pe site-ul Poliției Române. ”La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni scurți negri cu motiv floral, ciorapi negri, pantofi de tip sport de culoare negru cu roșu, tip iarnă, înalți, și purta un rucsac negru cu roșu”.

El este descris de polițiști ca un tip atletic, cu înălțime 1,93 metri și 73 de kilograme.

Colegă de serviciu: ”Era un tânăr cu foarte mult bun-simţ”

O fostă colegă de serviciu, Ştefania Sidor, îl caracterizează pe tânăr ca fiind cu bun simţ, respectuos şi muncitor.

“Era un tânăr cu foarte mult bun-simţ, cum rar mi-era dat să văd acolo, foarte respectuos, responsabil şi muncitor. Va rămâne mereu în amintirea mea ca fiind copilul cu zâmbetul pe buze, chiar şi atunci când îmi spunea povestea sa de viaţă, una cel puţin amară… Dumnezeu să te ierte, copil blând şi bun!“, a scris pe Facebook, Ştefania Sidor.