Suspectul crimei din Caracal a fost reținut. Gheorghe Dincă, acuzat de trafic de minori și viol

0
303
Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal, a fost reținut sâmbătă dimineață pentru 24 de ore, relatează Mediafax.

„Gheorghe Dincă a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat DIICOT.

În cursul nopţii, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, suspectul în acest caz fiind acum la audieri, la Craiova.

Gheorghe Dincă a fost preluat în noaptea de vineri spre sâmbătă şi condus la Craiova, pentru continuarea cercetărilor.

Gheorghe Dincă, în momentul reținerii

Vineri, la audieri, Gheorghe Dincă nu şi-a recunoscut faptele. Polițiștii au găsit în curtea lui probe acuzatoare: un butoi cu resturi umane, inclusiv cu bijterii pe care Alexandra, fata de 15 ani dispărută de miercuri, le-ar fi purtat.

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri. Joi, fata a sunat la ora 11.00, de trei ori la serviciul de urgență 112, anunțând că este sechestrată. STS nu a reușit să transmită însă o locație exactă, ci o arie de căutare.

Abia la 19 ore de la aceste apeluri polițiștii au intrat în casa principalului suspect, așteptând mandatul de percheziție.

În urma intervenției, șeful Poliției Române a fost demis, la fel și prefectul de Olt și șeful Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Polițiștii se tem că o altă tânără, Mihaela, a fost și ea victima fostului mecanic auto. Tânăra a dispărut în luna aprilie, tot în Caracal.

Post-ul Suspectul crimei din Caracal a fost reținut. Gheorghe Dincă, acuzat de trafic de minori și viol apare prima dată în Libertatea.