România – Kazahstan, la Campionatul Mondial de handbal feminin 2019. Se joacă marți, de la 12.00

0
63
Echipa naţională de handbal feminin a României va întâlni marţi, la ora 12.00 (Digi, Telekom, Look), reprezentativa Kazahstanului în cel de-al treilea meci din Grupa C.
Kazahstan a ajuns la acest CM dupa ce a fost semifinalistă la Cupa Asiei, pierzând în semifinale la Coreea de Sud și în finala mică în fața Chinei.
Este la a cincea prezență la o Cupa Mondială, fără vreun rezultat notabil.
După 15-39 contra Ungariei, în grupă, echipa Kazahstanului a jucat bine cu Muntenegru, 21-30, după ce la pauza s-au aflat la două goluri în spatele adversarelor.
Programul echipei naţionale a României la Campionatul Mondial din Japonia
România - Kazahstan | 3 decembrie, ora 12.00România - Muntenegru | 4 decembrie, ora 8.00România - Ungaria | 6 decembrie, ora 8.00
Clasamentul după primele două etape:1. Spania- 4 puncte2. Muntenegru- 4 puncte3. Ungaria- 2 puncte4. România- 2 puncte5. Senegal- 0 puncte6. Kazakhstan- 0 puncte
Primele trei clasate în fiecare din cele patru grupe vor obţine calificarea în faza grupelor principale, de unde echipele de pe primele două poziţii vor juca apoi în semifinale. Meciurile din grupele principale încep în 8 decembrie, urmate de semifinale, în 13 decembrie, şi finalele pentru medalii, în 15 decembrie.