Moment fabulos pe Arena Națională | Zeci de mii de copii au intonat ”Deșteaptă-te, române!”

0
260
Naționala României a avut parte de un moment unic în istoria fotbalului mondial. Cei aproximativ 30.000 de copii prezenți în tribunele Arenei Naționale, la meciul contra Norvegiei, au intonat imnul ”Deșteaptă-te, române!”, iar ”tricolorii” le-au oferit un răspuns pe măsura momentului: ”Pentru dragostea voastră curată / Nu ne vom opri din luptă niciodată”.

Sursa video: GSP.ro

Copiii au fost extrem de gălăgioși înainte de începerea meciului și au cântat chiar și varianta după ”Ciuleandra”, de la Campionatul European U21 de astă vară.

Aproximativ 30.000 de copii au asistat la meciul României

Tricolorii au ținut să le mulțumească micilor și entuziaștilor fani, cu un mesaj aparte: ”Pentru dragostea voastră curată/Nu ne vom opri din luptă niciodată”, potrivit Hotnews.

Micuții au trăit meciul cu sufletul la gură

Ciprian Petre (38 de ani), fostul mijlocaș al celor de la Urziceni sau Gaz Metan Mediaș, a sosit la meci cu fiul său și cu alți nouă copii pe care îi are în grijă, arată Gazeta Sporturilor. 

Cei mai frumoși suporteri

Petre a oferit declarația serii la TV Telekom Sport: „Este un lucru frumos ca echipa naţională să fie încurajată de atâţia microbiști. Şi sper să scoată un rezultat pozitiv. Astăzi vor fi la meci 30.000 de copii, mâine o să fie și 30.000 de absențe”.

Entuziasm fără seamăn pe Arena Națională

Post-ul Moment fabulos pe Arena Națională | Zeci de mii de copii au intonat ”Deșteaptă-te, române!” apare prima dată în Libertatea.