Mesajul dur transmis de Dan Negru, despre modul în care au acționat polițiștii, în cazul Alexandrei, tânăra ucisă la Caracal

0
306
Dan Negru a postat pe contul de socializare un mesaj, în care  a făcut referire la modul în care polițiștii au acționat, după ce Alexandra, ucisă de presupusul criminal din Caracal, a sunat la 112.

Acesta le-a adus fanilor la cunoștință despre un caz în care un rus și-a făcut dreptate singur, după ce fetița lui a fost batjocorită.

„Drama fetei ucisă la Caracal mi-a amintit de Drasius Kedys,lituanianul a cărei fetiță de 6 ani a fost agresată sexual de un pedofil influent.  Tatăl și-a căutat dreptatea in tribunale, a trimis petiții la Parlamentul European și avut chiar puterea sa-și filmeze fetița povestind cum a fost violată!

Pentru că nimeni nu l-a luat in seama,Drasius, fost luptător in trupele speciale, și-a făcut singur dreptate si i-a executat pe toți cei implicați in molestarea fetiței lui.

Agresorului
i-a tras doua gloanțe in organele genitale și un glonte in cap.
Căutat apoi de poliție și-a atras simpatia in toată lumea! 
Totuși, după câteva săptămâni, Drasius a fost găsit mort. 
Sistemul corupt l-a învins dar el rămâne o emblemă a celor care-și fac dreptate
singuri!

Trump l-a
dat exemplu când a cerut pedeapsa cu moartea in America! Orice țară care nu poate avea grijă de copiii ei va ajunge la Drasius
Kedys!

PENTRU CĂ EXISTĂ UN DRASIUS IN FIECARE TATĂ !  Și atunci niciun 112 nu va mai conta !  Spre asta ne îndreptăm ?!  Răzbunarea personală e soluția când statul nu mai există !”, a scris Dan Negru, pe Facebook. 

Șeful demis al Poliției Române a declarat că în ultimul apel al Alexandrei la 112, aceasta a spus „vine, vine”. Au fost ultimele ei cuvinte, căci conversația s-a întrerupt apoi. Suspectul în vârstă de 66 de ani a fost condus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. O decizie privind o eventuală reținere de 30 de zile urmează să fie luată de procurorii DIICOT.

Post-ul Mesajul dur transmis de Dan Negru, despre modul în care au acționat polițiștii, în cazul Alexandrei, tânăra ucisă la Caracal apare prima dată în Libertatea.