Imagini cu casa suspectului de crimă din Caracal. Vecinii spun că bărbatul nu lăsa pe nimeni în curtea lui prea mult timp

0
262
În casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani reținut sâmbătă pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, polițiștii au găsit resturi umane și bijuterii care ar fi aparținut celor două fete dispărute, Alexandra, 15 ani, și Luiza, 18 ani.

Polițiștii au descoperit, vineri, resturi umane în curtea mecanicului auto din Caracal, iar anchetatorii bănuiesc că descoperirea macabră are legătură cu dispariția a două tinere din Olt, după ce au fost luate la ocazie. 

Gheorghe Dincă se întorsese din Italia și locuia în casa părintească de pe strada Craiovei 169, aflată la 500 de metri la ieșirea din Caracal.

Casa suspectului nu este una izolată, fiind localizată în apropierea un drum circulat de mașini.

Dincă aduna fier vechi pe care îl depozita în grădina casei lui. Un apropiat al bărbatului a relatat că mecanicul auto avea o forță foarte mare în brațe.

Vecinii suspectului au povestit că Gheorghe Dincă nu lăsa pe nimeni să stea în curtea lui prea mult timp. De asemenea, oamenii spun că mecanicul făcea focul des.

Un gunoier de la serviciul public de salubritate din municipiul Caracal a relatat că atunci când trecea pe lângă casa bărbatului, se simțea un miros oribil, că “mirosea urât a ars”.

În fața casei ororilor din Caracal, oamenii au depus flori, coroane și lumânări.

Post-ul Imagini cu casa suspectului de crimă din Caracal. Vecinii spun că bărbatul nu lăsa pe nimeni în curtea lui prea mult timp apare prima dată în Libertatea.