Horoscop 5 august 2019. Berbecii au o zi complicată

0
257
Horoscop 5 august 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 5 august 2019 – Berbec

Este o zi complicată, în care vei încerca să fii cuminte și calm și nu va fi de ajuns, ceea ce te-ar putea îndemna să renunți la intențiile bune și să forțezi lucrurile.

Horoscop 5 august 2019 – Taur

Ai ceva de învățat din situațiile care îți dau bătăi de cap astăzi. Are legătură cu răbdarea, dar nici aceasta nu va fi suficientă ca să ieși neșifonat din problemele de azi.

Horoscop 5 august 2019 – Gemeni

Ești prea centrat pe tine, pe nevoile tale și pe ceea ce consideri că oferi deja, ca să mai vezi și ceea ce lipsește, de fapt, din viața ta și a celor apropiați.

Horoscop 5 august 2019 – Rac

Ar fi nevoie de multă bunăvoință, mai ales în familie, ca să eviți orice escaladare a conflictelor deja existente. Nu va fi ușor, dar alternativa ar fi și mai greu de suportat.

Horoscop 5 august 2019 – Leu

Poate că nu vei reuși să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus, dar trebuie să cercetezi motivele, nu persoanele care nu te-au ajutat suficient, din punctul tău de vedere.

Horoscop 5 august 2019 – Fecioară

Ai nevoie de confirmări ale valorii personale și le cauți acolo unde sunt șanse mici să le și găsești, la oameni care sunt prea ocupați cu propria persoană.

Horoscop 5 august 2019 – Balanță

E greu să îți retragi încrederea acordată unuia dintre partenerii de cursă lungă, dar este o lecție foarte bună și pentru tine și pentru acel om.

Horoscop 5 august 2019 – Scorpion

Ar fi bine să te ocupi cu seriozitate de treburile tale și să eviți discuțiile care ar putea conduce la noi tensiuni în relațiile cu cei dragi.

Horoscop 5 august 2019 – Săgetător

Simți lipsa unor prieteni care s-au îndepărtat sau a unor protectori puternici, care să îți ofere siguranță reală. Te poți descurca și fără ei, dar asta implică un efort mai mare.

Horoscop 5 august 2019 – Capricorn

Vezi foarte clar ceea ce nu ai reușit să obții, mai ales pe plan profesional și în familie, dar neglijezi, fără să îți dai seama, tot ce ai reușit să rezolvi sau să finalizezi.

Horoscop 5 august 2019 – Vărsător

Agitația acestei zile poate fi transformată în ceva bun, dacă vei dori să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut și vei ignora pretextele pentru a pierde timpul.

Horoscop 5 august 2019 – Pești

Pornirile care ies la lumină astăzi nu sunt deloc dintre cele mai bune și deși știi că nu îți aduc nimic bun, nu ai chef să le oprești. Poate că, totuși, vei accepta să le temperezi, cel puțin.

Post-ul Horoscop 5 august 2019. Berbecii au o zi complicată apare prima dată în Libertatea.