Horoscop 4 august 2019. Vărsătorii au nevoie de stabilitate pe toate planurile

0
263
Horoscop 4 august 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile

Horoscop 4 august 2019 – Berbec:

Ai la dispoziție o zi care aduce inspirație, dar aceasta apare numai în liniște și ca să ajungi la liniștea interioară trebuie să oprești toate conflictele din mintea ta.

Horoscop 4 august 2019 – Taur:

Există riscul să trăiești o dezamăgire falsă, doar pentru că vrei ca lucrurile să evolueze numai într-un anumit fel. Poate dacă ai fi mai deschis, ai înțelege că se poate și altfel.

Horoscop 4 august 2019 – Gemeni:

Poate că ți se pare mai gri această zi, dar o poți face să fie luminoasă, cu condiția să vrei. Ai putea, de exemplu, să încerci să vezi partea bună din fiecare situație sau persoană.

Horoscop 4 august 2019 – Rac:

Este posibil să fie ceva mai greu, decât de obicei, să îți regăsești dispoziția constructivă, dar merită să faci acest efort. Nu e nevoie să fii optimist, neapărat, deși ar fi bine.

Horoscop 4 august 2019 – Leu:

Există și o parte bună în această zi, dar vine cu un preț și acesta este să accepți că fiecare om are o parte bună, că intențiile oricui pot fi bune, la un moment dat.

Horoscop 4 august 2019 – Fecioară:

Orice umbră de îndoială poate deveni o problemă, mai ales în relațiile cu cei dragi pentru că tulbură armonia pe care și tu o cauți de mai mult timp.

Horoscop 4 august 2019 – Balanță:

Ai avea nevoie de odihnă, dar ca să fie reală, nu doar mimată, va trebui să cauți să fii calm, să dai uitării motivele de supărare.

Horoscop 4 august 2019 – Scorpion:

Ți-ar fi bine în compania prietenilor, dar pentru asta ar trebui să ai prieteni adevărați, iar aceștia sunt greu de găsit. Dacă ai norocul să ai astfel de prieteni, te vei bucura de ei.

Horoscop 4 august 2019 – Săgetător:

Este important să alegi preocupările care mențin un anumit ritm de activitate, dar să nu exagerezi pentru că ai nevoie și de odihnă.

Horoscop 4 august 2019 – Capricorn:

Poate ți-ar plăcea ca lucrurile să fie mai clare, mai ales în familie, dar părerile tale pot fi foarte diferite de ceea ce cred ceilalți, din familie.

Horoscop 4 august 2019 – Vărsător:

Ai nevoie de stabilitate, pe toate planurile, tocmai acum când te simți luat pe sus în mai multe domenii ale vieții. Problema e că stabilitatea trebuie să ți-o construiești singur.

Horoscop 4 august 2019 – Pești:

Puțin mai multă îngăduință, toleranță față de defectele pe care nu le accepți, de obicei, va duce la o atmosferă agreabilă în cuplu și nu numai.

Post-ul Horoscop 4 august 2019. Vărsătorii au nevoie de stabilitate pe toate planurile apare prima dată în Libertatea.