Horoscop 1 august 2019.

0
268
Horoscop 1 august 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile

Horoscop 1 august 2019 – Berbec:

A venit momentul să clarifici multe dintre neînțelegerile din ultimele săptămâni. E nevoie de mult calm, de îngăduință și de multă bunăvoință.

Horoscop 1 august 2019 – Taur:

Este o zi potrivită pentru a o lua de la capăt cu anumite discuții care nu te-au condus la nimic bun. De exemplu, în familie poți începe de la zero discuțiile despre anumite planuri de viitor.

Horoscop 1 august 2019 – Gemeni:

Este o zi dinamică, dar comunicarea, prin toate mijloacele, revine la o normalitate care a lipsit în ultima vreme și acest element va face totul mai ușor de rezolvat.

Horoscop 1 august 2019 – Rac:

Îți vine mintea la cap și îți place această stare pentru că te conduce la decizii mai bune, mai apropiate de nevoile tale reale, cum ar fi dorința de a le dărui bucurii celor apropiați.

Horoscop 1 august 2019 – Leu:

Încep să se descâlcească ițele unor probleme pe care nu ai reușit să le rezolvi pentru că nu înțelegeai mare lucru din ele.

Horoscop 1 august 2019 – Fecioară:

Îți vine inima la loc, începi să vezi unde au fost erorile, ce ai greșit, ce ai spus și nu trebuia sau ce nu ai spus la momentul potrivit.

Horoscop 1 august 2019 – Balanță:

Mare agitație în cercul de prieteni și rude, vin propuneri, invitații sau simple idei menite să îți facă viața mai frumoasă, într-un fel sau altul.

Horoscop 1 august 2019 – Scorpion:

Te bucuri de imaginea bună pe care ai reuși să o protejezi, în cadrul echipei de la locul de muncă. Bine ar fi să nu te lași în voia regretelor că nu ai făcut mai mult.

Horoscop 1 august 2019 – Săgetător:

Se poate spune că te întorci la probleme mai vechi, dar acestea sunt mai ușor de rezolvat acum, cu experiențe dobândită în ultima vreme.

Horoscop 1 august 2019 – Capricorn:

Vei avea ocazia să refaci conexiunea cu partenerul de cuplu, să ajungeți la o comunicare reală și să evitați o criză mai profundă.

Horoscop 1 august 2019 – Vărsător:

Incepe să se facă lumină și în relația de cuplu sau alte parteneriate care au trecut prin destule turbulențe. Va fi nevoie de un timp de refacere, dar șansele sunt mari.

Horoscop 1 august 2019 – Pești:

Sunt șanse să revii la sentimente mai bune, să reușești să alungi gândurile negre și să temperezi emoțiile negative mai ușor, începând de astăzi.

Citește și previziunile Uraniei

Post-ul Horoscop 1 august 2019. apare prima dată în Libertatea.