Gheorghe Dincă i-ar fi ironizat pe procurori în timpul verificărilor casei sale din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu: „A zis: Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa”

0
198
Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat că Gheorghe Dincă i-a ironizat, vineri, pe procurorii care au făcut verificări în casa acestuia din Caracal. Bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu a spus că îi pare bine că anchetatorii îi fac curat în casă pentru că oricum vrea o să vândă.

A zis „Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa”. Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam întristat. Eu am înţeles ceva din asta!Tonel Pop, avocatul familiei Melencu

Potrivit Mediafax, avocatul a mai spus că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-şi cumpere o rulotă cu care să umble prin ţară.

Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat şi în prezenţa unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau maşinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţile infracţionale, voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi presupun să facă lucruri infracţionale prin toată ţara.Tonel Pop, avocatul familiei Melencu

Vineri, anchetatorii au continuat căutările în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Aceasta este ultima zi în care se mai pot face percheziții în baza actualului mandat, acesta urmând să expire sâmbătă.

De asemenea, tot astăzi, la Poliţia Caracal au fost audiaţi mai mulţi vecini de-ai suspectului.

Post-ul Gheorghe Dincă i-ar fi ironizat pe procurori în timpul verificărilor casei sale din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu: „A zis: Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa” apare prima dată în Libertatea.