Donald Trump ar putea să vină în România

0
235
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a lăsat de înţeles în timpul întâlnirii cu Klaus Iohannis că ar putea veni în România în perioada următoare.

Preşedintele american a fost întrebat de jurnalişti în debutul întâlnirii tete-a-tete pe care a avut-o cu Klaus Iohannis dacă va veni în România.

"Este posibil", a răspuns preşedintele SUA. Întrebat când ar urma să aibă loc vizita, el a răspuns că "asta e ceva ce vom discuta".

O nouă remarcă a fost făcută atunci când preşedintele Klaus Iohannis a menţionat că se bucură să revină în SUA pentru o întâlnire cu Donald Trump.

"Acum avem șansa de a vorbi despre parteneriatul nostru extraordinar. Este foarte important pentru noi și cred că am ajuns departe", a spus preşedintele Iohannis.

Răspunsul lui Trump a fost că în România "se întâmplă lucruri interesante". "O să avem o întâlnire importantă în curând. Aștept asta", a spus preşedintele american.

De asemenea, după întâlnirea cu președintele SUA, Klaus Iohannis a declarat, într-o conferință de presă susținută la Ambasada României de la Washington, că „Donald Trump a spus că i-ar plăcea să vină în România și ar putea să vină în viitorul apropiat, după alegerile din SUA”.

Înaintea vizitei în Statele Unite, preşedintele Klaus Iohannis a spus, într-o întâlnire cu jurnaliştii, că este puţin probabil ca Donald Trump să vină în România în viitorul apropiat, având în vedere că în 2020 au loc alegeri prezidenţiale în SUA.

Citeşte şi: Eliminarea vizelor pentru SUA, susţinută de Casa Alba, după vizita lui Klaus Iohannis

Post-ul Donald Trump ar putea să vină în România apare prima dată în Libertatea.