Doi bărbați au ajuns la spitalul din Slatina în urma unui conflict în trafic

0
299
Un cetăţean italian și unul român au fost transportaţi la spital în urma unui conflict în trafic izbucnit marţi seara, pe strada Arcului din municipiul Slatina, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Conflictul a fost unul spontan, iar unul dintre cei implicaţi, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Slatina, a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei.

“Poliţiştii de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiul Slatina, în timp ce patrulau pe strada Arcului, au observat o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii au intervenit de îndată pentru a aplana conflictul. Din primele verificări a reieşit faptul că acest conflict a fost spontan, fiind declanşat pe fondul unor neînţelegeri în trafic. În altercaţie au fost implicate trei persoane, două dintre acestea fiind transportate la spital”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit Agerpres.

Doi bărbaţi, unul de 29 de ani, din localitatea hunedoreană Brad şi unul în vârstă de 56 de ani, au fost transportaţi la spital.

“Echipajele medicale au asistat la faţa locului trei pacienţi, un bărbat, în vârsta de 56 de ani, cetăţean italian, conştient, cu traumatism cranio-facial, un bărbat, în vârsta de 29 de ani, din localitatea Brad, judeţul Hunedoara, conştient, cu dureri la maxilar şi escoriaţii la cotul stâng şi un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slatina, cu escoriaţii la genunchiul drept şi traumatism la nivelul membrului superior drept.

Bărbatul în vârsta de 56 de ani şi cel în vârsta de 26 de ani au fost transportaţi la UPU Slatina”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. 

Post-ul Doi bărbați au ajuns la spitalul din Slatina în urma unui conflict în trafic apare prima dată în Libertatea.