Claudia, o adolescentă dată dispărută în Tulcea, a fost găsită în Arad. De ce a plecat fata de 16 ani

0
268
Adolescenta de 16 ani din Tulcea, care a fost dată dispărută în urmă cu opt zile, a fost găsită marți în județul Arad, unde plecase să-și viziteze niște prieteni. Polițiștii din Tulcea au precizat că fata a fost internată într-un centru de primire a minorilor și a fost anunțată familia.

Potrivit anchetatorilor, Claudia F. a plecat de acasă pe 23 iulie, însă dispariția ei a fost anunțată abia luni.

La data de 29 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în data de 23 iulie, o minoră de 16 ani din Tulcea, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors acasă.IPJ Tulcea

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat căutări atât pe raza judeţului, cât şi în oraş, notează Mediafax.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea, cu sprijinul acordat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a fost identificată minora F.C. într-o localitate din judeţul Arad şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.IPJ Tulcea

Adolescenta de 16 ani le-a spus polițiștilor că a mers în vizită la niște prieteni pe care îi cunoscuse recent.

În urma audierilor, Claudia F. a fost internată în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Arad, iar polițiștii l-au anunțat părinții că au găsit-o.

Post-ul Claudia, o adolescentă dată dispărută în Tulcea, a fost găsită în Arad. De ce a plecat fata de 16 ani apare prima dată în Libertatea.