Campionatul Mondial de gimnastică 2019 de la Stuttgart. Fetele s-au antrenat azi pe podium

0
78
La Stuttgart, în Germania, între 4 și 13 octombrie, se desfășoară Campionatul Mondial de gimnastică.

Echipa feminină a României participă începând de pe 4 octombrie la Campionatele Mondiale de la Stuttgart, competiție care servește pentru stabilirea ultimelor nouă echipe calificate la Jocurile Olimpice din 2020.

Echipa feminină a lipsit de la Rio 2016, iar la utimele două competiții mondiale ”tricolorele” nu au mai prins finala de opt.

Româncele au făcut azi antrenamentul pe podium în sala de concurs, Hans-Martin-Schleyer-Halle 

ECHIPA LUI NICOLAE FORMINTE LA CM

Denisa Golgotă 17 aniIoana Crișan 17 aniMaria Holbură 19 aniCarmen Ghiciuc 18 aniAna Maria Puiu 15 aniMaria Pană 16 ani

PROGRAM CM

30 septembrie: antrenament pe podium (subdiviziunile 1-6)1 octombrie: antrenament pe podium (subdiviziunile 7-12)4 octombrie: calificări (subdiviziunile 1-6)5 octombrie: calificări (subdiviziunile 7-12)8 octombrie: finala pe echipe10 octombrie: individual compus12 octombrie: finale pe aparate13 octombrie: finale pe aparate

Și gimnastica artistică masculină se pregătește de cea mai importantă competiție a anului.

Marian Drăgulescu, Andrei Muntean, Cristian Bățagă, Vlad Cotuna, Roland Modoianu și Răzvan Marc formează lotul tricolor.

Alături de ei sunt antrenorii Marius Urzică, Ștefan Gal și Marius Berbecar, dar și Dan Grecu!

Concursul masculin debutează la Stuttgart, duminică, 6 octombrie 2019, cu prima zi de calificare pentru finalele pe echipe, la individual compus și pe aparate. Băieții noștri sunt repartizați în cea de-a doua zi, luni, 7 octombrie, în cadrul subdiviziunii 8.

Post-ul Campionatul Mondial de gimnastică 2019 de la Stuttgart. Fetele s-au antrenat azi pe podium apare prima dată în Libertatea.