Bărbat din Vâlcea, în stare gravă după ce s-a răsturnat cu tractorul în pădure. Victima, dusă la un spital din Craiova cu un elicopter SMURD

0
236
Un bărbat de 51 de ani din comuna Pietrari, județul Vâlcea, a fost grav rănit astăzi, după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o zonă împădurită din localitate.

Victima a fost transportată de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital din Craiova, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situații de irgență (ISU) Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, a precizat că pentru scoaterea bărbatului de sub utilaj au fost deplasate în zonă o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă, care nu au mai ajuns însă la locul accidentului din cauza terenului greu accesibil, paramedicii deplasându-se pe jos mai bine de doi kilometri.

"Intervenţia a durat circa o oră şi jumătate, echipajul SMURD trimis în zonă deplasându-se pedestru circa doi kilometri pentru a ajunge la locul accidentului. Persoana rănită a fost extrasă de sub tractor, conştientă, cu dureri în zona costală şi la membrele inferioare. A fost adusă pe targă până într-o zonă în care a putut ajunge ambulanţa şi predată echipajului de la SAJ, care a decis să solicite un elicopter SMURD"Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger:

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că bărbatul se afla în zonă cu tractorul pentru a căra lemne din pădure, dar a manevrat greşit vehicul, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, rămânând prins sub utilaj, relatează Agerpres.

Tot astăzi, un bărbat de 58 de ani din Arad a murit strivit de un tractor care s-a răsturnat peste el.

Post-ul Bărbat din Vâlcea, în stare gravă după ce s-a răsturnat cu tractorul în pădure. Victima, dusă la un spital din Craiova cu un elicopter SMURD apare prima dată în Libertatea.