Conceptul rooftop, sau cum iti poti bea cafeaua la inaltime?

0
37

In industria competitiva de astazi, restaurantele fac tot ce pot pentru a gasi noi strategii pentru a obtine cea mai buna pozitie in fata concurentei.  Una dintre aceste strategii sunt restaurantele rooftop.

Cum au aparut barurile rooftop

Deoarece restaurantele si barurile rooftop ofera o ambianta extraordinara, ele sunt locuri pe care tot mai multe persoane vor sa le viziteze. Gandeste-te la faptul ca te aflii la inaltim si ca poti privi cerul si stetele in timp ce iti bei cafeaua.

Mai mult decat atat, un restaurant rooftop ofera vederi minunate, indiferent daca te uiti la marginea orasului sau la un peisaj rural.

Restaurantele rooftop sunt perfecte pentru afaceri

Din ce in ce mai multe restaurante devin rooftop pentru ca recunosc potentialul de generare a veniturilor. Deoarece oamenii adesea prefera mai mult  barul de pe acoperis. Nu numai ca sunt atrasi de un restaurant cu aceasta oferta, dar adesea stau mai mult si cheltuiesc mai mult.

Avand un spatiu pe acoperis, la inaltime si departe de galagia orasului, clientii vor ramane mai mult si vor fi foarte incantati de aceasta oferta.

Acum ca este clar de ce tot mai multe restaurante vor un spatiu pe acoperis, iata ce pot face proprietarii pentru ca spatiul sa fie atractiv pentru clienti.

Experienta este importanta

Pentru a construi un restaurant pe acoperis, fiecare manager este interesat de experienta pe care o ofera vizitatorilor. Aceasta este ceea ce va determina clientii sa vina periodic aici.

Faptul ca te afli pe un acoperis este o experienta in sine, de obicei, din cauza vederii si a modului in care oamenii simt inaltimea.

Dar ce se intampla atunci cand experienta trebuie sa fie unica si diferita? Aici intra in scena imaginatia fiecarui patron.

Fiecare restaurant rooftop are si pune o poveste. Povestea este reprezentata de concept si de ceea ce transmite barul altora.  Ulterior, designul va fi construit in functie de aceste detalii.

Fieca restaurant rooftop este construit in functie de publicul tinta. Aceste restaurante sunt de obicei populare pentru grupuri de oameni, asa ca trebuie sa asigure mancarea si ambianta potrivita.

Acest lucru este important deoarece, daca una sau doua persoane din grup cauta ceva diferit, intregul grup poate pleca.

  • Unele idei pentru design-ul restaurantului rooftop includ:
  • Urban sic
  • Garage
  • Culori stralucitoare, flamingo si bauturi  de fructe
  • Tematica de petrecere
  • Race track
  • Wilderness in oras

Oamenii prefera sa fie in afara pentru ca acest lucru ii face sa se simta bine. In functie de vreme, probabil se vor utiliza incalzitoare si / sau locuri pentru foc pentru a adauga caldura.

Clientii vin pe acoperis pentru ceva diferit. Acest ceva poate fi cu usurinta oferit prin mediul interior bine amenajat. Cu cat sunt mai multe zone de sedere, cu atat clientii vor fi mai multumiti. Daca mesele lipsesc acest lucru se traduce prin zone de conversatie deficitare, ceea ce va nemultumi clientii.

Unii oameni vor sa stea in jurul unui bar, in timp ce altii vor sa faca o atmosfera mai intima in care sa se poata auzi unul pe altul. Alte idei includ mese de picnic, mese comune mari, banchete, canapele si scaune traditionale, precum si scaune de lounge.