S-a deschis noul magazin al mărcii VIPERA, cu produse pentru machiaj și de îngrijire în Centrul Comercial Drumul Taberelor, din București

0
355

Marca VIPERA oferă o gamă largă de fonduri de ten, baze pentru machiaj, iluminatoare, rimeluri, creioane pentru buze sau ochi, tușuri, palete de farduri, oje, pensule și alte accesorii necesare utilizării produselor de machiaj și unghii. O categorie aparte de produse o reprezintă gama special formulată pentru copii. Fetele de 3 ani+ pot experimenta machiajul și jocul de rol cu produse sigure, special formulate pentru pielea și unghiile lor. Linia de îngrijire și machiaj VIPERA Cos-Medica cu Acid Azelaic se adresează tenului cu probleme acneice și cuprinde produse esențiale pentru curățarea, îngrijirea și machiajul tenului acneic sau cu predispoziție acneică.

Produsele mărcii VIPERA sunt destinate atât utilizării acasă, cat și în saloane de către profesioniști și make-up artiști. Dedicată inovării, cercetării și testării continue, marca VIPERA este o marcă poloneză care și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 30 de ani. Folosind cele mai noi tehnologii în procesul de producție, compania îmbogățește constant portofoliul de produse pus în sprijinul femeilor de toate vârstele pentru a le evidenția frumusețea naturală și pentru a le proteja totodată sănătatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blânde cu tenul, ochii, unghiile și mâinile.  

“Ne dorim să aducem produsele pentru machiaj și de îngrijire ale mărcii poloneze VIPERA cât mai aproape de consumatorele noastre. Știm cât de important este ca produsele să fie potrivite tipului de ten și bine alese cromatic. De acum, consumatoarele noastre pot veni să testeze produsele și să își aleagă ceea ce li se potrivește și din noul magazin VIPERA deschis în Centrul Comercial Drumul Taberelor.” ne mărturisește Georgiana Ghideu în calitate de reprezentant Geomir Consulting SRL, importator al produselor VIPERA în România.

“Marca VIPERA respectă standardele internaționale de calitate. În fiecare stadiu al producției, echipe dedicate testeazăprodusele, asigurându-se că rezultatul final respectă cele mai înalte cerințe în materie de calitate. Fiecare produs este testat dermatologic, aprobat și garantat ca fiind sigur. O parte din produse sunt hipoalergenice. Niciun produs din oferta VIPERA nu este testat pe animale.” a completat Georgiana Ghideu

Marca VIPERA este disponibilă în magazinul online www.ViperaCosmetics.ro, în cele două magazine fizice din București și prin rețeaua de parteneri.

Web:          www.ViperaCosmetics.ro

Facebook: www.Facebook.com/ViperaCosmetics.ro

Instagram: www.Instagram.com/ViperaCosmetics.ro

YouTube: www.youtube.com/channel/UCZO3mI3Oaep424me9u5IbgQ

 

Locații magazine fizice în București:

  • Magazinul Victoria, la parter – Calea Victoriei 17
  • Centrul Comercial Drumul Taberelor, la etaj – str. Brașov 25