Păreri Necesit.ro: Ce spun profesioniștii și companiile despre Necesit.ro

0
310

Dacă aveți o companie și doriți să vă dezvoltați afacerea și să petreceți mai puțin timp în căutare de clienți, ei sunt locul potrivit pentru dumneavoastră. Ei se asigură că aveți întotdeauna suficiente proiecte și că afacerea dvs. se poate dezvolta și crește fără probleme. Intrați pe site-ul lor. Dvs. decideți singur ce fel de proiecte vreți să faceți și primiți exact clienții care vi se potrivesc.

Necesit.ro au un evaluare Google 4.7 pe baza a 325 de recenzii și evaluare Trustpilot 4.8 pe baza a 105 recenzii.   

Sondajele, datele și reprezentanții companiilor au fost deja prezentate în unele dintre cele mai renumite media mainstream din România.

Sunt câștigătorii Topului Firmelor din județul Timiș pentru anul 2020 în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Afaceri, ajunsă la cea de-a 28-a ediție!

În prezent, mai mult de 1000 de companii și profesioniști din toată țara lucrează cu ei. Mai mult de jumătate dintre aceștia colaborează cu Necesit.ro de peste 2 ani. 

Am întrebat câțiva dintre profesioniștii care lucrează cu Necesit.ro despre experiența avută cu platforma. Iată ce cred ei despre Necesit.ro.

{“success”:false,”data”:”Unable to create directory wp-content/uploads/2022/09. Is its parent directory writable by the server?”}

Părere despre Necesit.ro Ina-Hermina Ludu, arhitect din Piteşti: Mi-a luat un timp până să aflu mai multe despre platformă Necesit.ro si să cântăresc în ce măsură m-ar ajuta această colaborare. Am acceptat-o pentru că am posibilitatea și flexibilitatea de a alege zone, număr de cereri și tipuri de proiecte, dar și pentru că le pot schimba în timp, dacă e nevoie (ceea ce am și făcut de câteva ori). Când se strâng mai multe proiecte, iau o pauză de la cereri ca să nu le aglomerez, apoi revin la programul inițial. Pentru mine este un ritm bun, în care am reușit să mă organizez și care mă ajută să am continuitate, dar fără supraplin.

{“success”:false,”data”:”Unable to create directory wp-content/uploads/2022/09. Is its parent directory writable by the server?”}

Părere despre Necesit.ro de Ionescu A. Toma,  specialist în geodezie din București: Când am luat contact cu cei de la Necesit.ro, trebuie să recunosc că am privit cu un oarecare scepticism lucrurile. Ce poate să-mi aducă? ”Comisioane de plătit.” Mai ales că eu caut un gen particular de clientelă, mai greu de găsit. Dar ”surpiză”, comenzile au început să curgă. Am facut un bilanț cu lucrările efectuate când colaboram și am constatat cu satiafacție că acestea s-au dublat. În anul 2019 mă gândeam la faliment, din cauza unei scăderi serioase a cifrei de afaceri. Însă nu mă așteptam ca lucrurile să decurgă așa de bine. Nu pot să-mi explic asta decât printr-un management foarte bun dar și o investiție serioasă în campania de publicitate.

{“success”:false,”data”:”Unable to create directory wp-content/uploads/2022/09. Is its parent directory writable by the server?”}

Părere despre Necesit.ro de Marina Badea — Turbo Bio Clean, Dâmbovița: Colaborarea cu Necesit.ro, pentru noi este un mod direct, de a intra în contact cu clienții interesați de serviciile pe care noi le oferim. Am intrat în contact cu voi, căutând pe internet soluții de a găsi clienți. De colaborarea de până acum sunt mulțumită. Aș recomanda Necesit.ro 100%.

{“success”:false,”data”:”Unable to create directory wp-content/uploads/2022/09. Is its parent directory writable by the server?”}

Părere despre Necesit.ro de Raluca Drăgan — Coravid Accounting, Cluj: Colaborarea decurge foarte bine, reușim lunar să încheiem contracte noi cu firme trimise prin intermediul Necesit.ro. Lucrurile sunt simple și pe placul nostru. Am crescut împreună. Cantitativ este cel mai atrăgător canal, cel puțin pentru noi. Cel puțin în domeniul financiar consider că este un instrument foarte bun de creștere al portofoliului de clienți. Să aibă răbdare și rezultatele vor veni iar dacă serviciile prestate vor fi la cel mai înalt nivel bineînțeles că și clienții vor veni în număr din ce în ce mai mare.

Mai multe, îi puteți vedea aici pe Necesit.ro.