Profita de ofertele de sezon: cel mai bun pret detailing interior

0
52

Un asemenea proces complex de curatare, precum detailing-ul auto profesional, se face o singura data la aproximativ un an sau doi, in functie de starea autovehiculului. Tinand cont de acest aspect, trebuie sa te asiguri ca investitia pe care o vei face va fi una de durata. Cum? Simplu!

Apeland la cei mai buni experti din domeniu, care iti pot garanta rezultate impecabile pe termen lung. Cel mai bun pret detailing interior il poti obtine toamna aceasta, pentru ca avem vesti bune: sunt in toi ofertele promotionale de sezon!

Cat de des apelezi la detailing auto? De ce poate fi doar o investitie anuala

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in minte este frecventa. Cat de des va trebui sa scoti din buzunar o anumita suma de bani pentru detailing-ul auto complet? Ei bine, raspunsul standard este: o data la un an sau o data la doi ani. Dincolo de standard, raspunsul difera in functie de mai multi factori, precum:

  • grija pe care o aveti pentru masina, nu doar tu, ci si ceilalti pasageri;
  • timpul pe care il acorzi intretinerii saptamanale sau periodice;
  • scopul masinii: personal, de serviciu/pentru un anumit tip de servicii care impacteaza;
  • tipul familiei, cu sau fara copii;
  • calitatea serviciilor ultimului furnizor de servicii de detailing auto la care ai apelat.

Ultimul punct trebuie sa iti atraga atentia asupra rezultatelor. In prim plan trebuie sa fie nu doar scopul pentru care apelezi la acest tip de servicii, ci si rezultatul pe care il poti obtine. Asadar, pretul optim nu e altceva decat un raport corect intre calitate si contravaloarea serviciilor pe care trebuie sa le achiti.

Ce include un pachet complet de detailing auto interior?

De regula, detailing-ul se divide in doua categorii: interior si exterior. Cel interior, cuprinde mai multe procese realizate profesional, precum: curatarea banchetei si a scaunelor, curatarea portbagajului, curatarea tapiteriei, curatarea plafonului, curatarea stalpilor, curatarea plansei de bord, curatarea chederelor, curatarea centurilor de siguranta si nu numai. Fiecare element este tratat individual, si supus actiunilor de curatare profesionala, cu ajutorul produselor si echipamentelor speciale. In acelasi timp, expertii se asigura ca geamurile sunt degresate, covorasele auto spalate impecabil si ca se aplica acel dressing plastic, care nu este altceva decat o masura eficienta de protectie pe termen cat mai indelungat.

Cel mai bun pret detailing interior: minus 15% reducere

Toamna e cel mai bun moment din an sa te asiguri de curatenia masinii tale, ca la carte. Asa cum casa unde locuiesti necesita o curatenie generala, si autoturismul tau are nevoie de un proces complex de ingrijire. Vestea buna este ca cei de la Andysgarage.ro ofera preturi imbatabile pentru servicii profesionale la cele mai inalte standarde. Aceasta firma este deja recunoscuta pe piata pentru profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea cu care trateaza fiecare lucrare de detailing exterior sau interior. Mai mult, ofera cel mai bun pret detailing interior in Bucuresti pentru serviciile complexe pe care le practica.

Reducerile de minus 15% sunt un motiv in plus sa profiti de un pret si mai avantajos pentru a-ti transforma autoturismul. Echipa de Andysgarage.ro foloseste – in mod exclusiv – produse de top pentru ingrijirea auto, echipamente de ultima generatie si se asigura de cea mai buna curatare a tuturor elementelor din lemn, plastic sau aluminiu, pe care le poti gasi in interiorul unei masini. Prinde ofertele si contacteaza-i!

 

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: [email protected]