De unde cumperi masini sh aduse din Germania? Scurt ghid pentru soferii pasionati

0
104

Sa cumperi o masina second hand nu inseamna sa joci la loterie. Inca circula aceasta legenda, dar riscurile pot fi evitate complet, daca alegi medii de achizitie de incredere. Stai departe de pietele de masini cu samsari si nu te baza pe ceea ce promit anunturile online. Cauta showroom-uri specializate, parcurile auto second hand autorizate, unde beneficiile sunt de partea cumparatorului.

Alege masini sh care nu depasesc pragul de 150.000 de kilometri si asigura-te ca ti se ofera garantie service in primele 12 luni de la achizitie. Vezi si celelalte sfaturi pe care merita sa le aplici daca iti doresti o investitie de durata, la pretul corect.

E adevarat: graba strica treaba

Chiar daca schimbarea masinii a devenit primul lucru in topul de prioritati, asigura-te ca te informezi in mod complet atunci cand iei decizia de achizitie a unui autoturism second hand. Orice prezentare bine realizata in scop de marketing iti poate castiga increderea, dar e important ca tu sa poti testa in totalitate informatiile ce ti-au fost prezentate de vanzator. Un indiciu care iti poate confirma informatiile despre autovehicul este garantia service. Daca ti se ofera garantie service valabila in primul an de la achizitia masinii, atunci poti avea certitudinea ca starea tehnica prezentata este cea reala.

De regula, garantia se aplica la primii 15.000 de km parcursi, ceea ce este suficient. Garantia nu se ofera de persoane fizice.

Nu omite test drive-ul

A-ti conduce viitoarea masina, inainte de a achita contravaloarea acesteia, este un lucru obligatoriu. Cu toate acestea, exista medii de achizitie clasice, unde vanzatorii nu permit cumparatorului sa testeze personal performanta masinii. De cele mai multe ori, cumparatorul ocupa locul din dreapta. In alte medii, cum ar fi showroom-urile auto second hand, acest lucru nu se intampla. Cheia iti este inmanata inainte ca tu sa iei decizia de cumparare, ceea ce este absolut firesc intr-un proces de cumparare corect.

Profita de acest avantaj. In marile parcuri auto, test drive-ul este absolut gratuit, un lucru in plus pe lista de beneficii.

Profita de reduceri fara sa neglijezi calitatea

Din pacate, de cele mai multe ori soferii decid sa achizitioneze un autoturism dupa criteriul pretului. Fii atent, insa, la compromisul pe care il faci. Contravaloarea aceleiasi masini poate sa difere de la un mediu de achizitie la altul, din anumite motive, cum ar fi: diferenta numarului de kilometri, calitatea vopselei, anumite disfunctionalitati tehnice, lipsa altor beneficii incluse si asa mai departe. Intotdeauna pune in prim plan siguranta. Daca vrei sa economisesti si sa nu faci rabat de la calitate, atunci urmareste reducerile din parcurile auto profesioniste. De exemplu, la Autogeist.ro ai 10% discount la anumite masini din oferta.

De unde cumperi masini sh aduse din Germania? De la Autogeist.ro

Ca sa aplici extrem de simplu toate sfaturile de mai sus, nu trebuie decat sa optezi pentru un mediu de achizitie de incredere. Autogeist.ro este in topul preferintelor soferilor pasionati. Iti ofera o lista lunga de avantaje pentru a-ti cumpara autoturismul visat. Gasesti in oferta lor masini sh de toate tipurile, indiferent de brand sau de model.

Mai mult, daca iti doresti in mod specific un anumit autovehicul, echipa de specialisti de la Autogeist.ro ti-l poate aduce direct din Germania, la comanda. Simplu, rapid, sigur!

Date de contact

Tel: 0236.449.018

Mobil: 0740945736

E-mail: [email protected]