Billie Eilish pentru prima data in Romania

0
162

Artista a reușit performanța de a înregistra peste un million de stream-uri în primele 24 de ore de la lansare, cu piesa „you should see me în a crown”.

Billie este totodată cel mai tânăr artist care a intrat în prestigiosul sondaj „Sound Of”, realizat de BBC Radio 1 (2018).

Billie Eilish este o cântăreață, compozitoare și model american, iar pentru prima oara, împreună cu DRAK Music America vine în Romania!

Evenimentul a fost anunțat de către distribuitorul de bilete EventsBooking.ro, lansat pe piață cu câteva zile în urmă, platforma EventsBooking.ro împreună cu compania de software TRNSOFT aduce pe piață cel mai modern și inovativ sistem de ticketing din România! EventsBooking este un brand american specializat pe piața! evenimentelor

Biletele pentru evenimente au fost deja puse spre vânzare iar preturile sunt pe măsură artistei, cel mai ieftin bilet este 350 lei iar cel mai scump este un bilet VIP la prețul de 1850 lei, acesta include suplimentul Meet & Greet, ceea ce înseamnă că deținătorii acestui bilet vor avea ocazia să facă o fotografie alături de celebra artistă și să primească un poster cu autograful lui Billie gratuit!

EventsBooking.ro vă îndeamnă să verificați biletul înainte de a semna primirea acestuia! „Nu cumpărați bilete de la alte persoane decât cele autorizate! Biletele care nu au inscripția originala EVENTSBOOKING.RO vor fi confiscate și vom sesiza autoritățile!” declara distribuitorul de bilete.

Evenimentul se va desfășura pe Arena Națională pe data de 30 noiembrie 2020!

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe website-ul EventsBooking.ro

Organizatorii evenimentului au reguli și condiții foarte stricte privind desfășurarea evenimentului! Mai multe detalii privind desfășurarea evenimentului vor fi publicate în luna septembrie!

Având în vedere riscul ridicat de răspândire al noului coronavirus, organizatorii evenimentului pun la dispoziție masca de protecție și dezinfectant pentru toți participanții evenimentului!